Aika: ti 27.8.2019 klo 8.00 - 10.30
Paikka: Kokoustila Nosturi, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää

customer 563967 1920Aamupäivän aikana tutustutaan miten Extended DISC®-henkilöanalyysiä voidaan hyödyntää liiketoiminnan eri osa-alueilla: vuorovaikutustaitojen ja kommunikoinnin kehittämisessä, esimiestyössä, tiimien toiminnan parantamisessa, rekrytoinnissa ja neuvottelutaitojen hiomisessa. Extended DISC®-malli pohjautuu jo 20-luvulla kehitettyyn DISC-teoriaan. Menestyskirjassa ”Idiootit ympärilläni” tätä teoriaa on lähestytty yksinkertaistaen ja kuvaten käyttäytymistämme neljän eri värin avulla.

Extended DISC®-henkilöanalyysi liiketoiminnassa:

Yleistä henkilöanalyyseistä

  • Eri käyttäytymistyylien ominaisuudet
  • DISC – tyylien tunnistaminen

Osallistujan Extended DISC® -analyysi

  • Raportin sisältö ja tulkinta
  • Raportin hyödyntäminen

Extended DISC® -analyysi liiketoiminnassa

  • Eri tyylien vahvuudet ja haasteet eri tehtävissä
  • CASE-esimerkkejä henkilöanalyysien käytöstä

Asiantuntijana toimii kokenut liikkeenjohdon konsultti, Extended DISC Certified Trainer Jari Valtonen Industria Oy:stä. Jarilla on 17 vuoden kokemus Extended DISC® -analyysin käytöstä eri tilanteissa.

HUOM!
Osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen Extended DISC®-analyysiin. Analyysi laaditaan ennen tilaisuutta ja sen tuloksia käydään läpi henkilökohtaisella tasolla. Näin osallistujat saavat omiin tuloksiinsa perustuvaa ohjausta ja konkreettisia työkaluja kehittyäkseen omassa työtehtävässään. Osallistujat oppivat tunnistamaan miten työyhteisössä Extended DISC®:n avulla voidaan parantaa henkilöiden keskinäistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä toistensa käyttäytymiseen. Etätehtävänä laadittavan Extended DISC® -analyysin tuloksena syntyvää noin 10 -sivuista raporttia käsitellään tilaisuudessa. Analyysin hinta on 150 €/ osallistuja (alv=0). Ilman henkilökohtaista analyysiä tilaisuus on maksuton.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 20.8. MENNESSÄ

 

Yhteistyössä:
YritysVoimala ja kk