Aika: ti 10.12. klo 15:00 – 17:00
Paikka: Kaupungintalon aula, Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää
Isännät ja emännät: Hyria, HBI, HAMK ja Laurea-ammattikorkeakoulu

MeetUp 2

                                                         

Tarvitsetteko uusia osaajia tai esimiestyön kehittämistä? Onko työpöydälläsi projekti, jota et ole ehtinyt aloittamaan? Onko kilpailija-analyysinne ajan tasalla?
Tiedätkö, miten verkkosivujen data voidaan koota? 

Vaihtoehto kalliille konsultille voi löytyä oppilaitosyhteistyöstä – ja vieläpä ihan tästä läheltä! Tule kuuntelemaan, missä kaikessa oppilaitokset voivat yritystäsi auttaa ja ottamaan konkreettinen askel kohti aitoa yhteistyötä!

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari teki keväällä 2019 jäsenyritystensä keskuudessa kyselyn oppilaitosyhteistyön nykytilasta ja tarpeista. Yritysten viesti oli selvä: yhteistyö kiinnostaa ja sitä tarvitaan lisää. Oppilaitokset ovat kuulleet pyynnön ja tuovat KauppakamariMeetUpissa yhteistyömahdollisuuksien kirjon yrityksille konkreettisesti tarjolle. Tule siis mukaan hakemaan tietoa ja ottamaan konkreettinen askel oppilaitosyhteistyössä!

Meetup on pop-in -tapahtuma: voit tulla milloin vain klo 15-17 välillä. Muista ilmoittautua! Pitchaukset tasatunnein klo 15 ja 16. 

Laurea-ammattikorkeakoulu
Hyödyntämällä Laurean yhdessä kehittämisen toimintamallia voit saada lisää virtaa niin omasta työhyvinvoinnista huolehtimiseen kuin liiketoiminnan kansainvälistämiseen. Vai pohditko itsensä johtamisen tai johtamisen haasteita ylipäätänsä? Voimme tukea sinua monella tapaa: Tutustu esimerkiksi /www.yrityshyva10.fi/ tai www.tradeaway.fi ja tule keskustelemaan kanssamme.

Hyria
Tarvitsetteko uusia työntekijöitä? Rakennamme yritysten tarpeisiin rekrytoivia koulutuksia, joiden avulla yritys saa uusia osaajia.
Tarvitseeko yrityksenne esimiestyön ja johtamisen kehittämistä? Hyria kehittää eri urakehityksen vaiheessa olevia esimiehiä ja johtajia.

HBI (Hyria Business Institute)
Hyria Business Institute on uudenlainen oman alueemme liiketoiminnan kehittäjä. Kirkastamme tulevaisuuden suunnan ja viemme tulokset arkeen monialaisen asiantuntijaverkostomme kanssa.

Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK tarjoaa osaajiaan miettimään kanssasi yrityksesi kehittämishaasteita - olivatpa ne pieniä tai suuria, pehmeitä tai kovia. Työkalupakistamme löytyy välineitä pienistä opiskelijaprojekteista aina tutkimushankkeisiin tai koulutuspaketteihin asti.

♦♦♦♦♦

KauppakamariMeetUp on verkossa toimiva yhteisö, jossa pääset keskustelemaan mielenkiintoisista teemoista sekä verkostoitumaan niin virtuaalisesti kuin kasvotusten MeetUp-tapahtumissa. Rekisteröidy ja liity KauppakamariMeetUp-yhteisöön täällä.

Seuraava KauppakamariMeetUp-tapahtuma pidetään kaupungintalon aulassa Hyvinkäällä ti 10.12. klo 15 - 17. Tapahtuman teemana on yritysten ja oppilaitosten aito ja toimiva yhteistyö. Isäntinä ja emäntinä toimivat yhteisenä rintamana aluemme oppilaitokset: Hyria, HBI, HAMK ja Laurea.

Ilmoittaudu osoitteessa www.meetup.com tai
tästä linkistä.

Tapahtuma on maksuton.

#KauppakamariMeetUp

Kauppakamarimme jäsenet voivat järjestää tai isännöidä MeetUp-tapahtumia KauppakamariMeetUp -alustan kautta. Jos yrityksesi haluaa isännöidä tai järjestää KauppakamariMeetUp-tapahtumaa, ole yhteydessä Lilla Jokiseen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. KauppakamariMeetUp-alustan käyttö on jäsenillemme maksuton.

Yhteistyössä:

meetupyhteistyö1