Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauspohjelma. Vuosittain 450 kasvuyritystä pääsee mukaan Kasvu Openin maksuttomaan sparraukseen. Verkostoon kuuluu yli 900 Suomen liike-elämän huippua ja se sisältää yli 100 tapahtumapäivää ympäri Suomea. Kasvu Open on ainutlaatuinen mahdollisuus vauhdittaa omaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa toimintaa kohti kasvua.

Hae mukaan 200Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme asiantuntijat, rahoittajat ja osaajat.

Kirkasta kasvusuunnitelmasi. Internet of Things -Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Kasvupolku on suunnattu yrityksille, joiden liiketoiminnan ytimessä ovat esineiden älykkäät ratkaisut ja sovellukset. Esimerkkeinä mm. erilaisten reaaliaikaisten tapahtumien, kuten liikenneruuhkien, asuntojen lämpötilojen ja energiakulutuksen seuraaminen tai viestinnästä syntyvän tiedon räätälöintiin liittyvät palvelut.