Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari on innovatiivinen ja ketterä organisaatio, jonka tärkeä tehtävä on kehittää ja ajaa alueensa yritysten ja elinkeinoelämän etua. Tätä työtä teemme aktiivisesti monella rintamalla yhteistyössä jäsenyritystemme, alueen oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa. Nyt haemme työharjoittelijaa lisävahvistukseksi tiimiimme kevään ajaksi.

Tarjoamme sinulle huippumahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tuoda se näkyviin aivan erityisessä verkostossa. Tulet tekemään työtä koulutuspäällikön alaisuudessa, mutta myös itsenäisesti. Tärkeimpiin taitoihisi kuuluukin tiimitaitojen lisäksi itseohjautuvuus ja rohkeus ottaa vastuuta. Tartut innolla toimeen, et kavahda haasteita ja ideoit mielelläsi uutta. Tulet olemaan tekemisissä monien erilaisten ihmisten kanssa ja olet näin ollen valmis laittamaan persoonasi peliin.

Ensisijainen tehtäväsi on suunnitella ja organisoida Suomen ensimmäinen KauppakamariMeetUp! Lisäksi tehtäviisi kuuluu Nuorille Hyvinkää-Riihimäki – (Facebook)sivuston kehittäminen ja ylläpitäminen. Pääset myös osallistumaan kauppakamarin muihin töihin ja saat kokemusta ja näköalapaikan elinkeinoelämään talousalueellamme. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä kevään P2P-projektitiimimme kanssa.

Työharjoittelu kauppakamarissa tulee vahvistamaan jo valmiiksi hyvällä pohjalla olevaa osaamistasi tapahtuman järjestämisen, markkinoinnin ja projektinhallinnan alueilla. Myös viestintätaitosi kehittyvät ja monipuolistuvat. Kaikki kauppakamarimme aikaisemmat työharjoittelijat ovat työllistyneet hienoihin työpaikkoihin, osa jopa suoraan harjoittelujakson kautta.

Lisää tietoa kauppakamaristamme löydät osoitteesta www.rihychamber.fi. Työharjoittelupaikasta voit kysyä lisää koulutuspäällikkö Lilla Jokiselta, gsm. +358 40 1979 823 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Työhaastattelut sovitaan ja paikka täytetään mahdollisimman pian, tartu siis oitis toimeen!

office koulutus