Kauppatori

Kauppakamarin kauppatori on tila, johon keräämme julkisten organisaatioiden (esim. kunnat, kuntayhtymät, kuntien omistamat yhteisöt) tarjouspyyntöjä tai muuta yrityksille suunnattua tietoa. Sivulle kerätään ohjeistusta tarjousten tekemiseen, yhteystietoja ja muuta ajankohtaista asiaa.

Hyvinkään kaupunki valmistelee hankintaa koskien sote-kiinteistöjen ja kyläkoulujen ateria- ja puhtauspalveluita.

Markkinavuoropuhelu: Hyvinkään kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut

Hankintaa koskeva tietopyyntö on HILMA-ilmoituskanavassa.

Hyvinkään kaupungin hankinnoilla on nykyään oma blogi Hankintojen Hyvinkää, joka löytyy osoitteesta https://julkinenhankinta.blogspot.fi.

Blogia ylläpitää Hyvinkään kaupungin Hankintapalvelut-yksikkö, jonka keskeisiä tehtäviä ovat Hyvinkään kaupunkikonsernin hankintojen yleinen ohjaaminen, tukeminen, koordinointi ja kehittäminen sekä hankinta- ja sopimusosaamisen lisääminen.

Blogin tarkoitus on olla ennen kaikkea tiedotus- ja informaatiokanava Hyvinkään kaupungin hankinnoista kiinnostuneille yrityksille ja muille yhteisöille. Näin ollen Hankintapalvelut-yksikkö ei tule enää lähettämään erillisiä tiedotteita muuten kuin poikkeustapauksissa.

Hyvinkään kaupungin hankinnoista kiinnostuneiden yritysten kannattaa vierailla osoitteessa http://www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/tarjouspyynnot/. Sieltä löytyy tietoa kaupungin meneillään olevista ja tulevista hankinnoista sekä mm. erittäin hyödyllinen ”Näin teet tarjouksen Hyvinkään kaupungille” -ohje. Hyvinkää uudistaa tänä vuonna hankinta- ja sopimusohjeensa, osittain Suomessa 1.1.2017 voimaan tulleen uuden hankintalainsäädännön johdosta.

Hyvinkään kaupungin hankintapalveluiden tiedote 4/2017.