Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia koulutusorganisaatioita yritysten toimintaan liittyvässä osaamisessa. Vuosittain kauppakamareiden järjestämissä 500 koulutustilaisuudessa käy yli 15 000 osallistujaa. Kauppakamarikoulutuksen tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen palvelutarjonta, asiakaspalvelu ja hyvät tulevaisuudennäkymät.

Tarjoamme Sinulle ja organisaatiollesi monipuolista koulutusta yritystoiminnan ajankohtaisista asioista, muun muassa taloushallinnosta, kansainvälistymisestä, myynnistä ja markkinoinnista sekä henkilöstöhallinnosta. Koulutustarjontamme sisältää niin lyhyitä maksuttomia tietoiskuja kuin koko tai puolen päivän maksullisia koulutustilaisuuksia. Takaamme koulutustilaisuuksiemme korkean laadun. Käytämme kokeneita ja asiantuntevia kouluttajia, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin.

"Kiva, ettei kaikkea koulutusta tarvitse lähteä
hakemaan pääkaupunkiseudulta asti"

Järjestämme koulutuksia lähellä sinua; Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Maakunnissa järjestettävät tilaisuudet säästävät sekä aikaa että kustannuksia ja luovat alueellisia verkottumismahdollisuuksia. Kauppakamarin jäsenenä osallistut koulutuksiimme reilusti normaalia osallistumishintaa edullisemmin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tarjontaamme. Voit myös pyytää tarjouksen yrityskohtaisesti räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Kauppakamarin koulutuksissa on

  • eri alojen huippuasiantuntijoita
  • viimeisimmät ajankohtaiset tiedot
  • käytännönläheinen näkökulma
  • tuntuvasti edullisempi hinta kauppakamarin jäsenille
  • monipuolinen tarjonta
  • erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet
  • koulutuspassietu jäsenyrityksille

Tervetuloa päivittämään osaamista, kehittymään ja verkostoitumaan kauppakamarin koulutuksiin!

Voit myös kertoa meille koulutustoiveitasi:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. +358 40 1979 823, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.