Aika: Ma 19.11.2018 klo 13-14.30
Paikka: Verkkokoulutus omalta tietokoneelta

 sihteeri3web

 

Usein käytetyt toimenpiteet voidaan koostaa makroksi ja ne voidaan suorittaa yhdellä komennolla

Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia automatisoimaan rutiinitöitä ja tehostaa työskentelyä.

Makrojen nauhoittaminen on helppo oppia. VBA-koodia opetellaan myös kirjoittamaan. Sen lisäksi opetellaan tekemään makropainike. Tutkitaan myös VBA-makrokoodia esimerkkien avulla.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• Mihin makroja voidaan hyödyntää?
• Mitä otan huomioon, kun suunnittelen makron?
• Kuinka tallennan makron?
• Kuinka makroa voi testata, muokata, suorittaa?
• 5 raportointimakroa – esittely

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 15.11. MENNESSÄ

 

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu. Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 100€/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 130 €/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot:
Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, p. 040 1979 823 tai lilla.jokinen(at)kauppakamari.fi