Aika: ma 18.3. klo 13 – 14.30
Paikka: verkkokoulutus omalta koneelta
Koulutuksen järjestäjä: Powen Oy

excel

 

Osaaminen ajantasalle! Päätöksenteko vaatii tietoa, jonka pitää olla oikeassa muodossa, luotettavaa ja selkeästi esitetty. Raportointijärjestelmien tuottamien raporttien lisäksi controllerit haluavat tehdä omaa analysointia.

Yhdelle työkalulla, Excelillä, voit yhdistää dataa eri järjestelmistä, tehdä yhteenvedot ja visualisoinnin. Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi.

Koulutus sopii kaikille, jotka käyttävät aktiivisesti Exceliä työssään ja ovat kiinnostuneita raportoinnin mahdollisuuksista ja kehittämisestä – erityisesti controllereille, talousjohtajille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille, taloushallinnon ammattilaisille ja raportoinnista vastaaville.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

Taloushallinnon aineiston tuonti ja hallinta 
• Taloushallinnon järjestelmästä haettu aineisto
• Työkalut tuodun datan muokkaamiseen

Raportointi ja yhteenvedot Pivotilla
• Pivot-raportin luominen ja muokkaaminen
• Pivot-raportin laskutoimitukset
• Osittaja ja kaavio
• Pivot-raportin päivittäminen

Taloushallinnon aineistojen yhdistäminen 
• Eri aineistojen yhdistäminen, esimerkiksi tilikartta, organisaatiokartta, tapahtumat
• Tietomallin käyttö, PowerPivotin esittely

Visuaalisuus 
• Lukujen havainnollistaminen: liikennemerkit, värisymbolit, kaaviot
• Esittäminen ja PowerPoint, SmartArt-grafiikka

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 15.3. MENNESSÄ

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 120€/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 140 €/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot:
Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, p. 040 1979 823 tai lilla.jokinen(at)kauppakamari.fi