UUTUUS-ETU Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenille!

Kauppakamarimme jäsenet saavat Eduhouse Oy:n innovatiiviset onlineseminaarit käyttöönsä missä vain, milloin vain! Saatavillasi on yli 20 LIVE Online -lähetystä kuukaudessa sekä satojen seminaaritallenteiden videokirjasto.

Eduhouse tarjoaa juridiikan ja taloushallinnon täsmätiedon sekä vastaukset kysymyksiin nopeasti ja valmiiksi pureskeltuna kiireisten ammattilaisten aikaa säästäen. Seminaareihin on osallistunut jo kymmeniä tuhansia ammattilaisia vuodesta 2002 lähtien.

online nappula

 

Kauppakamarimme jäsenet saavat Eduhouse online -palvelun kuukausilisenssin jäsenhintaan 69€/kk! Palvelun normaalihinta on 99€/kk. Kuukausilisenssi sisältää rajoittamattoman käyttöoikeuden LIVE Online -seminaareihin ja seminaaritallenteisiin. Seminaarit sisältävät koulutusmateriaalin ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä.

“Erittäin hyvä palvelu kun seminaarin pystyi katsomaan silloin kun se itselle parhaiten sopi. Samoin pidin siitä, että pystyin palaamaan seminaariin myöhemmin.”
— Jarkko Lautamatti, yrittäjä, JL Engineering

"Koulutukset ovat hyvin paketoituja tehokkaiksi sessioiksi ja asiantuntemus on hyvää. Osallistun jatkossakin, jos aihe on sellainen, joka koskettaa."
— Roope Raikunen, Chromaflo Technologies Finland Oy

Kaikilla on oikeus asiantuntijan osaamiseen!

eduhouse seminaarit