Aika: ti 15.1.2019 klo 8:40 - 15:00
Paikka: Hotel Sveitsi, Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää
Kouluttaja: Erkki Yli-Rantala, KHT, Revisium Oy

osakeyhtiötaloutta web

 

Osakeyhtiön tilinpäätös -koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi merkittävimmät ajankohtaiset tilinpäätöksen laadintaan liittyvät kysymykset. Päivän aikana käsitellään yhtiön tuloslaskelman, taseen ja rahoituslaskelman sisältö sekä olennaiset seikat mitä näistä eristä niin tilitoimistojen henkilöstön että yrityksen johdon ja yrityksen taloudesta vastaavien tulee ottaa huomioon tilinpäätöstä laatiessaan. Olennaisimpia kysymyksiä oikean tilinpäätöksen laadinnan kannalta on mm. tase-erien oikeamääräiseen arvostamiseen liittyvät kysymykset ja yrityksen myynnin tulouttamiseen liittyvät kysymykset, jotka omalta osaltaan varmistavat oikean ja informatiivisen tilinpäätöksen.  Koulutuspäivän yhteydessä käsitellään myös osakeyhtiön verotukseen liittyvää lainsäädäntöä sekä käytössä olevat tuloksenjärjestelymahdollisuudet. Lisäksi koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi osakeyhtiön toimintakertomuksen laadintaan liittyvät olennaiset säännökset sekä liitetietojen merkitys asianmukaisen tilinpäätöksen laatimisessa.

Koulutus tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja se täyttää niin yrityksen omistajien, viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston näkökulmasta.

Koulutuspäivän aiheita:
• Tuloslaskelman ja taseen sisältö ja niihin liittyvät arvostus- ja esittämistavat tilinpäätöksessä
• Rahoituslaskelman laadintavelvollisuus ja sen tuottaman informaation merkitys yritykselle
• Osakeyhtiön verotus ja vähennysoikeudet verotuksessa
• Toimintakertomuksen laadinta ja sen sisältö
• Yrityksen liitetiedot ja niiden merkitys tilinpäätöksen antaman oikeiden ja riittävien tietojen kannalta

Kouluttajana toimii Erkki Yli-Rantala, KHT. Kouluttajalla on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin ja niiden liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Lisäksi kouluttaja on toiminut pitkään monipuolisissa tilintarkastustehtävissä useissa eri yksityisten ja julkisomisteisten yhtiöiden tilintarkastajina. Kouluttajan saamien palautteiden perusteella koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännön läheisiä, laadukkaita ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 28.12. MENNESSÄ

 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta on 320 €/henkilö + alv 24 %
Normaalihinta on 490€/ + alv 24%
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot:
Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, p. 040 1979 823 tai lilla.jokinen(at)kauppakamari.fi