Aika: pe 8.2.2019 klo 8:40 - 14
Paikka: Villatehdas, Rulla-kabinetti, Hyvinkää
Kouluttajat: Riikka Hovi Anondo Oy ja Marjukka Mikola Lionleap Coaching Oy

etäjohtaminen5web

Monessa organisaatiossa esimiehet kaipaavat tukea, kun työ muuttuu. Hankaluutta osalle aiheuttavat etätyön lisääntyminen, siirtyminen omista huoneista monitilatoimistoon sekä hajallaan olevien tiimien johtaminen. Osassa organisaatioita HR huolehtii esimiesten valmiuksista johtaa muuttuneessa tilanteessa jo ennakkoon valmentamalla esimiehiä. Loppujen lopuksi väliä ei niinkään ole sillä, missä vaiheessa esimiehiä koulutetaan, tärkeää on, että koulutusta on ylipäätään tarjolla. (Ulla Vilkman, Hyvän etäjohtamisen kulmakivet 15/8/2018)
Lue artikkeli loppuun tästä.

Työn tekemisen tavat muuttuvat, organisaatiot muuttuvat, työympäristöt muuttuvat. Muutos on jatkuvaa ja muutos on elintärkeää kehittämistä. Lukuisat esimiehet ja organisaatiot painivat kuitenkin sen tosiasian kanssa, että muutoksen toteuttaminen on haastavaa. Miten saada porukka mukaan, miten viestiä muutoksesta, miten johtaa hajallaan työskentelevää tiimiä?

Me tarjoamme tähän työelämän akuuttiin haasteeseen apua. Käymme koulutuspäivän aikana läpi perusasioita muutoksen johtamisesta, virtuaalitiimin ja etätyön johtamisesta sekä tarjoamme tiiviin herätyksen teemaan, oivalluksia käytännön tekemisistä, ratkaisuja keskeisiin haasteisiin ja halun oppia johtamisesta lisää.

Koulutuksessa

  • Oivallat virtuaalityöskentelyn edut ja haasteet
  • Opit ohjaamaan virtuaalitiimiä ja tiimiläistesi etätyötä
  • Saat ideoita ja työkaluja yhteistyön ja luottamuksen kehittämiseen

Kohderyhmä: 

  • Esimiehet, jotka kaipaavat ideoita etäjohtamisessa onnistumiseen.
  • Henkilöstön kehittäjät, jotka kehittävät organisaation johtamistyötä.

Valmentajina toimivat ammattivalmentajat Riikka Hovi ja Marjukka Mikola, joiden ydinosaaminen ja ammattitaito perustuvat johtamiskoulutukseen, pitkään kokemukseen esimiestyössä sekä mittavaan valmennus- ja mentorointikokemukseen eri organisaatioissa. Valmennuspäivät ovat vetäjiensä näköisiä: innostusta täynnä, positiivisia, eteenpäin vieviä ja ratkaisukeskeisiä.

Ohjelma

8:40    Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:00    Etäjohtamisen pelikenttä, hyötyjä ja haasteita
           Etäjohtamisen kulmakivet – mikä etäjohtamisessa on olennaista?
           Kuinka synnytät aidon yhteistyön ja luottamuksen tiimissä?
12:00 Lounas
13:00 Työkaluja etäjohtamiseen

  • Luottamuksen rakentaminen
  • Yhteisöllisyys ja dialogi
  • Pelisäännöt

           Käytännön harjoittelua

14:00  Koulutus päättyy

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 25.1. MENNESSÄ

 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 280 €/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 440 €/henkilö + alv 24%. Maksu sisältää koulutuksen, materiaalin sekä aamukahvin ja lounaan. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot:
Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla joku toinen.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, p. 040 1979 823 tai lilla.jokinen(at)kauppakamari.fi