Aika: ma 18.3. klo 12.15 – 16.30 ja ti 19.3. klo 8.30 – 14.30
Paikka: Hotel Sveitsi, Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää

hhj puheenjohtaja logo rgb UUSI

 

Yrittäjyyden edistäminen, pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen luo mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla on suuri strateginen rooli.

HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Tavoitteena on luoda vahva pohja puheenjohtajan käytännön työlle; muun muassa tunnistaa hallituksen ja sen puheenjohtajan ja omistajien ydintehtävät sekä selvittää millä tavoin puheenjohtaja voi kehittää yrityksen liiketoimintaa.

”Kannustava, opettava, innovoiva kurssi”
”Erittäin kokenut kouluttajaporukka, joka antoi hyviä käytännön esimerkkejä”
”Kiitos, kurssi herätti edelleen kehittämään sekä itseään että yritystä”

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajiksi aikoville. Osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Lukusuositus: Omistaja, älä rampauta yhtiösi hallitusta! (Kauppalehti 22.11.2018)

Kurssin sisältö:

Jakso 1 (18.3.): Puheenjohtajan peruskysymykset 
Jakso 2 (19.3.): Yhteistyö ja vuorovaikutus

Lataa kurssin tarkka ohjelma tästä

Luennoitsijat: partneri Antero Virtanen (kurssin puheenjohtaja) ja partneri Ismo Salminen, Hallituspartnerit ry

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 1450 € (+alv 24 %), normaalihinta 1950 € (+ alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme osallistumismaksun kurssin päätyttyä.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaihin 4.3. mennessä valtakunnallisessa HHJ-portaalissa osoitteessa www.hhj.fi (vaatii sisäänkirjautumisen).

  • Mikäli olet uusi käyttäjä HHJ-portaalissa, rekisteröidy ensin tästä. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään tästä ja ilmoittaudu kurssille!
  • Jos olet kadottanut tunnuksesi, saat uudet käyttäjätunnukset syöttämällä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Kirjaudu sisään” ja valitsemalla ”Oletko unohtanut tunnuksesi”. 

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.