Aika: 28.8 klo 9.30 - 29.8. klo 19.30 
Paikka: Nordic Hotel Forum, Viru väljak 3, Tallinna

matkaseminaari

Taloushallinnon syyskauden avausseminaarissa käsitellään kirjanpidon ja verotuksen ajankohtaisia muutoksia ja uusia käytäntöjä.

Suosittu Eloseminaari keskittyy taloushallinnon ammattilaisten tietojen ja taitojen ylläpitoon. Eturivin asiantuntijat johdattavat aiheisiin tehokkaasti ja havainnollisesti käytännön esimerkkien avulla ja esityksiä täydentävät kollegoiden esiin tuomat kysymykset ja kommentit. Seminaarin jälkeen hallitset entistä paremmin vaativaa työkenttääsi.

Seminaarin aiheina muun muassa:

  • Viimeaikaiset arvonlisäverosäännösten muutokset
  • Yhteisökauppaa koskevat muutokset vuoden 2019 alussa; lyhyen aikavälin toimenpiteet
  • Uusimmat ja tulossa olevat Verohallinnon ohjeet ja tulkinnat
  • Uusin oikeuskäytäntö – viimeisimmät KHO:n ratkaisut
  • Ajankohtaista yritysverotuksessa
  • Yrityksiä ja niiden omistajia koskeva uusi oikeuskäytäntö
  • Ajankohtaista kirjanpidossa & tilinpäätöksessä.

Asiantuntijat:
Petri Salomaa, Partner, arvonlisäveroasiantuntija, Deloitte
Vesa Korpela, lakiasiain johtaja, Veronmaksajat
Teija Kerbs, kirjanpidon asiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari

Halutessasi voit osallistua myös vapaaehtoiselle kiertoajelulle Nõmmen alueella.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista taloushallinnon kysymyksistä sekä nauttimaan rennosta tunnelmasta asiantuntijakollegoiden seurassa!

HSKK ilmo huomioteksti

ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 790 €/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 990 €/henkilö + alv 24% Hintaan sisältyy koulutus, kurssimateriaali, laivaliput, ohjelman mukaiset tarjoilut ja majoitus kahden hengen huoneessa.
Lisämaksusta:
• Yhden hengen huone (+80 €)
• Poikkeavat matkustusaikataulut (+ 50 €), muutokset viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua

Peruutusehdot Helsingin Kamari Oy:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.