Couching logo web

Aika: ti 5.11. klo 13 - 15
Paikka: Villatehdas, kokoustila Rukki, Hyvinkää (ensimmäinen tapaaminen)

Ryhmäcoachingia vetää johdon coach Anitta Niemelä. Hänellä on laaja kokemus ja koulutus coachingista, johtamisesta ja johtamisen valmentamisesta. Voit katsoa lisätietoja: www.anittaniemela.fi

Coaching 600

 

Tule ratkaisemaan johtamishaasteesi ja samalla oppimaan coachausta!

Aloitamme marraskuussa ensimmäista kertaa ryhmäcoachingin johtajille ja muissa vaativissa esimiestehtävissä toimiville.

Ryhmässä saat luottamuksellisessa ympäristössä pohtia omaa johtamishaastettasi muiden ryhmäläisten tuella ja oivaltavilla kysymyksillä. Vuorollasi coachaat muita ryhmäläisten ja ammatticoachin kanssa. Oma coachingtaitosi kehittyy valmennuksen edetessä.

Pienryhmä (4-6 johtajaa) kokoontuu 2 tunnin ajaksi noin kerran kuukaudessa. Valmennus alkaa 5.11., jolloin tutustumme toisiimme, luomme ryhmälle pelisäännöt, sovimme aikataulut sekä opiskelemme mitä coachaaminen tarkoittaa. Muilla kerroilla autamme keskushenkilöä coachaamalla ratkaisemaan oman johtamishaasteensa ja oppimaan itsestään. Tapaamisia on aloitusvalmennuksen lisäksi sama määrä kuin on osallistujia. Ryhmäcoachingin kesto on siis noin 5-7 kk. Ryhmä aloittaa mikäli mukana on vähintään 4 henkilöä.

 Ryhmäcoachingissa saat:
- ratkaisevaa apua omaan johtamishaasteeseesi
- opit coachausta ja valmentavaa johtamistapaa
- opit muiden tilanteista ja ratkaisuista
- luot kiinteän luottamuksellisen vertaisryhmän, jonka kanssa sparraus luontevasti jatkuu myöhemminkin

Kauppakamari-coachingin pilottihinta kauppakamarin jäsenille on 1450€+alv24%, pilottihinta muille 1900€+alv24%.

ILMOITTAUDU

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä johdon coach Anitta Niemelä, puh. 040 742 1110 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Peruutusehdot:
Kahta viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.