Aika: 22.05.2019 klo 12.30 - 15.00
Paikka: Olympiaterminaali M/s Silja Serenade, Olympiaranta 1, 00140 Helsinki

antti merilehto 730x730

 

Mitä johdon ja HR-ammattilaisen on hyvä ymmärtää tekoälystä? Miten tekoäly muuttaa työtä, entä johtamista? Näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun tietokirjailija Antti Merilehto tulee puhumaan aiheesta toukokuussa. 

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) -kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin B2B- kuin B2C-asiakkuuksista sekä digitaalisen myynnin rakentamisesta. Tekoäly – matkaopas johtajalle on alkuvuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018.

Tervetuloa koulutukseen!

Lataa ohjelma tästä

HSKK ilmo huomioteksti

ILMOITTAUDU

 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 390 €/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 590 €/henkilö + alv 24%. Hintaan sisältyy: Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: 09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot Helsingin Kamari Oy:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.