Aika: 13.9. klo 8:45 – 12
Paikka: Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki
Asiantuntija: DI Tiina Hultén, Novetos Oy 


tiina hulten 730x730

Helsingin seudun kauppakamarin valmennus vie osallistujat matkalle tiedostamattomaan, sillä sieltä löytyy yksilön todellinen kehittymispotentiaali. Perinteisesti lähestymme itsetuntemusta tietoisen ajattelun, analysoinnin ja ymmärryksen keinoin, mutta mikä on seuraava askel? Miten pääsemme uudelle tasolle itsetuntemuksen syventämisessä ja piilevän potentiaalin vapauttamisessa?

Valmennuksen tavoitteena on itsetuntemuksen syventäminen, sillä ihmisen suhde itseensä heijastuu vuorovaikutukseen muiden kanssa.

Aamupäivän aikana käsitellään mm:
• Päästä kehoon – yliajattelemisesta suoraan kokemukseen
• Piilevän potentiaalin tunnistaminen ja vapauttaminen

Asiantuntija Tiina Hulténilla on kymmenen vuoden kokemus rakentavaan muutokseen tähtäävästä kehittämis- ja valmennustyöstä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden parissa. Valmennuksissaan Tiina yhdistää tieteellisen ymmärryksen ja kokemusasiantuntijuuden raikkaalla ja rennolla otteella. Hänen tavoitteensa on lähestyä monimutkaisia asioita mahdollisimman yksinkertaisesti ja konkreettisesti, unohtamatta huumorin eheyttävää voimaa kipeissäkin tilanteissa.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:

8.45   Ilmoittautuminen ja aamukahvitarjoilu

9.00 Itsetuntemuksen uusi ulottuvuus – vapauta piilevä potentiaalisi

  • Ihmismieli ja arkiset autopilottitoiminnot
  • Tietoinen vs. tiedostamaton mieli
  • Ihmismielen mentaalinen ohjelmointi
  • Mielen, tunteiden ja kehon yhteys
  • Päästä kehoon – yliajattelemisesta suoraan kokemukseen
  • Piilevän potentiaalin tunnistaminen ja vapauttaminen

12.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: 8.45 aamukahvitarjoilu, 10.30-10.50 brunssitauko

Lataa ohjelma tästä

HSKK ilmo huomioteksti

 

ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 260 €/henkilö + alv 24 %, normaalihinta 460 €/henkilö + alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: 09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot Helsingin Kamari Oy:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.